Ik ben blij dat ik altijd Trouw aan Grootmoeder ben gebleven en daardoor een Ware innerlijk Kok ben geworden,
die jouw de innerlijke maaltijden op een grappige, interessante, smakelijke maar ook soms pittige manier kan voorschotelen.
Vandaar dat Tini mij gevraagd heeft om de zaken en andere dingen die met het boek te maken hebben te begeleiden
en vragen te beantwoorden die mensen zouden kunnen hebben.

Met vriendelijke groet, Gijs Klok


Bemiddelaar tussen Uw geweten en Uw Onschuldig Weten

Zonder bord en bestek toch verzadigd door het gesprek

Deze dienstverlening kan in eerste instantie vreemd overkomen, maar al snel zou u na de eerste innerlijke Maaltijd op dezelfde manier kunnen reageren zoals Tini's oude vriend deed: “Het is net of ik dat altijd al Geweten heb!” Dat iedereen dit altijd al Geweten heeft is niet vreemd, want iedereen heeft een geweten, maar ook Het Weten en Het Onschuldig Weten (Innerlijke Grootmoeder).

Om hier en nu te kunnen functioneren dient men te eten en dat doet u naar eigen keus van maaltijd en smaak. De ene mens houdt van hartig, maar een ander weer van zoet, zuur, bitter of pittig. Zo is het met de innerlijke Kost niet anders gesteld. U kunt bij mij de innerlijke Kost dan ook in allerlei smaken geserveerd krijgen. Het is eigenlijk net zoals bij een gewoon restaurant. Het is aan U om de aangeboden innerlijke Kost langzaam te laten Verteren en er een Andere soort Energie uit te halen. Door deze Energie zult u beter kunnen gaan Horen, Zien, Begrijpen en Weten wat uw geweten eens Geweten heeft.

U weet dat, nadat u een maaltijd geconsumeerd heeft, er een lekkere maar ook een vieze smaak of zelfs een branderig gevoel achter kan blijven. U bent opgelucht of blij als de onaangename smaak of het vervelende gevoel wegtrekt. Zo kan het u ook vergaan met de innerlijke Kost. Het is mijn doelstelling dat er bij u, na de innerlijke Kost Genuttigd en Verteerd te hebben, een opgelucht en Verzadigd gevoel achterblijft en dat u hierdoor beter begint te Begrijpen wie u werkelijk Bent en te Weten wat u hier eigenlijk komt doen.

Deze innerlijke Kost opgediend te krijgen, om innerlijk een Verzadigd gevoel over te houden, is van alle tijden. Om echter uw Innerlijke Grootmoeder er bij te betrekken om het Weten wat u eens Geweten heeft weer te Herstellen had ik zelf, voordat ik Tini tegen kwam, nog nooit van gehoord. Wanneer u op een gegeven moment, met de Moed van de Ware Held, via uw Ware Soulmate (innerlijk Kind) weer bij Haar (Grootmoeder) op Bezoek zult gaan, heeft u mij niet meer nodig. Vanaf dan Kookt Zij namelijk voor u de innerlijke Kost om weer te Herstellen wat eens Verloren is gegaan: Uw Eerste Eeuwige Liefde.

Ik kan u op Weg helpen, net zoals Tini mij op Weg geholpen heeft, zodat u het in het vervolg zelf kunt doen. Uiteindelijk komt bij iedereen alles uit op het zelfde Punt in de Diepste Kern van uw Ziel: Uw Eerste Eeuwige Liefde.
Kom gerust eens langs om zonder Angst de Maaltijden te Proeven. Voor de geïnteresseerde Fijnproevers bestaat bij de kennismaking de mogelijkheid, een Voorgerecht te bestellen dat niet al te zwaar op de Maag zal liggen. Wanneer u de Moed heeft mij te bezoeken, krijgt u een uur de tijd om het Voorgerecht tot u te nemen. U zult dan ondervinden dat het doordringt tot in uw Diepst gelegen smaakpapillen en zal resulteren in het beter Begrijpen van het geweten.

Innerlijke Maaltijden bereid door Gijs Klok

Bereidingswijze: In een ontspannen atmosfeer, via een prettig, luchtig, grappig, interessant, diepgaand of zeer Diepgaand gesprek tot een Dieper Inzicht komen.

U vraagt, Ik Bereid, U Verteert en Leert

Keuzemenu:
A) Het geweten, Het Weten en Het Onschuldig Weten
B) Het beter Begrijpen van het geweten
C) Innerlijke Eenzaamheid (Knorrend innerlijk Buikje)
D) Steeds meer singles, maar heel veel Singles (innerlijke Passing Strangers)
E) Een Maaltijd naar eigen Vrije keuze

U vraagt, Ik Bereid, U Verteert en Leert

Tevens is er de mogelijkheid een geliefd liedje uit te zoeken. Ik zal het dan op een innerlijke (verticale) manier Vertalen zodat U de betekenis, die in het lied verstopt zit, op een Andere manier zult kunnen Horen, Zien en Begrijpen. Terwijl u bezig bent met het verorberen van de Maaltijd kunnen we tegelijkertijd Uw favoriete lied erbij betrekken.

Vaya con Yaya, Gijs Klok    In naam van Tini Largegarden